Over ons

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen we bij hen thuis en als dat niet meer kan in een van onze huizen voor verpleging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Meer dan 2400 medewerkers werken aan onze missie met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Met aandacht en een luisterend oor maken zij het verschil en geven elke dag kleur.

Waarom is Argos Zorggroep een leuke werkgever?

Bij Argos Zorggroep krijg jij de ruimte om te doen waar je goed in bent. Vanuit onze werkwaarden en zorgvisie zet jij je in voor persoonsgerichte zorg voor onze cliënten. Dit doe je samen met jouw bevlogen collega’s. Ook waardering vinden we belangrijk, daarom zijn er Argos Extra’s die jouw werk nóg leuker maken! Wat denk je bijvoorbeeld van elk jaar een knallend personeelsfeest?

Leren en doorgroeien

Wij geven je ruimte om je te (blijven) ontwikkelen en bieden passende doorgroeimogelijkheden. Via onze eigen Argos Academie kun je scholingen en opleidingen volgen, zodat jouw kennis actueel is en blijft. Jouw interesses spelen een belangrijke rol in jouw ontwikkeling. Vind je valpreventie of onbegrepen gedrag interessant? Dan is een functie als Expert misschien wel iets voor jou. Of gaat jouw zorghart sneller kloppen van innovatie? Er is veel mogelijk!

Innoveren

Argos Zorggroep gaat mee met de tijd, je komt dus veel innovatie tegen bij ons. In het recent geopende Breede Vliet werken we met de nieuwste technieken, maar ook in de andere huizen en in de thuiszorg is innovatie aan de orde van de dag. Innovatie is bij Argos Zorggroep breder dan alleen maar technologische ontwikkelingen. In de thuiszorg bijvoorbeeld, waar we samen met medewerkers innoveren door de looproutes te verbeteren. En daar komt geen stekker aan te pas!

Kwaliteit en veiligheid

hebben we veel aandacht voor de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening. Regelmatig onderzoeken we de cliënttevredenheid en onze medewerkers worden goed opgeleid en bijgeschoold. We werken samen met kenniscentra, wetenschappers, huisartsen en ziekenhuizen om verbeteringen en innovaties mogelijk te maken. Deze inspanning wordt al sinds 2008 beloond met het HKZ-certificaat.

Worden wij jouw collega’s?

Tessa Ketelaar, Wijkverpleegkundige

“Werken als wijkverpleegkundige bleek veel uitdagender dan werken in het ziekenhuis! Hierin heb ik echt mijn plekje gevonden.” “De ouderenzorg…

Het verhaal van Argos Zorggroep