Over ons

Argos Zorggroep biedt deskundige zorg, behandeling en gezelligheid aan ouderen. Dit doen we bij hen thuis en als dat niet meer kan in een van onze huizen voor verpleging en/of revalidatie in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal en Rhoon. Meer dan 2400 medewerkers werken aan onze missie met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Met aandacht en een luisterend oor maken zij het verschil en geven elke dag kleur.

Worden wij jouw collega’s?

Tessa Ketelaar, Wijkverpleegkundige

“Werken als wijkverpleegkundige bleek veel uitdagender dan werken in het ziekenhuis! Hierin heb ik echt mijn plekje gevonden.” “De ouderenzorg…

Het verhaal van Argos Zorggroep

Arbeidsvoorwaarden waar je op kunt rekenen

Werken bij Argos Zorggroep betekent niet alleen een mooi salaris en uitstekend toekomstperspectief, maar ook de garantie dat zaken goed geregeld zijn. We werken namelijk volgens de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) VVT. Daarnaast krijg je volop ruimte om jouw talent te laten zien en groeien. Bijvoorbeeld door je door te ontwikkelen in je vak of een opleiding te volgen. Bij Argos Zorggroep krijg jij de ruimte om te doen waar je goed in bent. De vele Argos Extra’s maken het werken bij Argos Zorggroep nog leuker. Dus waar wacht je nog op? Pak je kans en bekijk onze mogelijkheden voor werken en leren óf ga direct naar één van onze mooie vacatures.  

 

Leren en doorgroeien

Wij geven je ruimte om je te (blijven) ontwikkelen en bieden passende doorgroeimogelijkheden. Via onze eigen Argos Academie kun je scholingen en opleidingen volgen, zodat jouw kennis actueel is en blijft. Jouw interesses spelen een belangrijke rol in jouw ontwikkeling. Vind je valpreventie of onbegrepen gedrag interessant? Dan is een functie als Expert misschien wel iets voor jou. Of gaat jouw zorghart sneller kloppen van innovatie? Er is veel mogelijk!

Innovatie

Argos Zorggroep gaat mee met de tijd, je komt dus veel innovatie tegen bij ons. In het recent geopende Breede Vliet werken we met de nieuwste technieken, maar ook in de andere huizen en in de thuiszorg is innovatie aan de orde van de dag. Innovatie is bij Argos Zorggroep breder dan alleen maar technologische ontwikkelingen. In de thuiszorg bijvoorbeeld, waar we samen met medewerkers innoveren door de looproutes te verbeteren. En daar komt geen stekker aan te pas!