Algemene vragen

Antwoorden op algemene vragen over het werken bij Argos Zorggroep.

We bewaren je gegevens een jaar. Zodra we een geschikte vacature voor je zien, nemen wij op basis van deze informatie contact met je op. Na een jaar vragen we je via een e-mail of we jouw gegevens moeten verwijderen of nogmaals een jaar kunnen bewaren. Wil je jouw gegevens binnen 12 maanden laten verwijderen uit de database? Neem dan contact op met Argos Zorggroep via solliciteren@argoszorggroep.nl.

Plezier in het werk vinden we belangrijk. Want als jij het naar je zin hebt, dan heeft dit een positief effect op de cliënten en jouw collega’s. We werken in een informele sfeer en met respect en vertrouwen naar elkaar. Bij Argos Zorggroep werken we hard, is er ruimte voor feedback en waarderen we jou als medewerker én als mens. In onze Normen en waarden omschrijven we hoe we met elkaar omgaan en deze ontvang je bij indiensttreding.

Ja, wij werken standaard met een proeftijd van één maand. Als voor jou andere afspraken gelden, dan geven we dit aan tijdens het sollicitatiegesprek.

Ja, Argos Zorggroep vraagt van alle nieuwe en tijdelijke medewerkers een VOG. Deze aanvraag wordt door ons geinitieerd, waarna jij zelf de VOG kunt aanvragen.

Ja, Argos Zorggroep is aangesloten bij het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn. Want veiligheid van onze cliënten en medewerkers staat altijd voorop. Hier lees je meer over het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn.

Argos Zorggroep valt onder de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. Meer over de CAO VVT.

Solliciteren

De meest gestelde vragen over de sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je door op de website een vacature te openen die bij jou past. Klik op de ‘solliciteer’ button. Vul het sollicitatieformulier met jouw gegevens en stuur je cv en motivatie mee.

We bewaren je gegevens een jaar. Zodra we een geschikte vacature voor je zien, nemen wij op basis van deze informatie contact met je op. Na een jaar vragen we je via een e-mail of we jouw gegevens moeten verwijderen of nogmaals een jaar kunnen bewaren. Wil je jouw gegevens binnen 12 maanden laten verwijderen uit de database? Neem dan contact op met Argos Zorggroep via solliciteren@argoszorggroep.nl.

In elke vacature staan de contactgegevens van de collega die het beste jouw vragen kan beantwoorden. Bij algemene vragen kan je contact opnemen met de afdeling HRM via contactinformatie solliciteren@argoszorggroep.nl.

Dat is afhankelijk van de functie waarin je geïnteresseerd bent. Bij elke vacature staan de vereisten voor de desbetreffende functie. Voor de meeste staffuncties is kennis van de zorgsector niet noodzakelijk. Affiniteit met zorg is natuurlijk wel gewenst.

Direct na de verzending van het sollicitatieformulier ontvang je per e-mail een automatische ontvangstbevestiging. We bekijken jouw sollicitatie en binnen twee weken ontvang je een reactie. Bij de aanvraag van een praktijkopleiding, een stage- of afstudeerplek ontvang je binnen vier weken een reactie.

Jammer dat we op dit moment geen vacature hebben die aansluit bij jouw profiel. Maar dat kan morgen al anders zijn. Meld je aan op onze JobAlert. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste voor jou relevante vacatures. Je gegevens bewaren we een jaar lang, zodat we contact met je op kunnen nemen als er een geschikte vacature voor je is.

Stage en Opleiding

Antwoorden op de meest gestelde vragen over stage lopen of een opleiding volgen.

Wij hebben jaarlijks veel stage- en afstudeerplekken beschikbaar op MBO-, HBO- en WO-niveau. Het actuele aanbod bekijk je onder alle vacatures. Gebruik bij het filter Dienstverband de keuze ‘Werken en Leren”. Wil je meer weten wat in het algemeen de mogelijkheden zijn?  Kijk dan hier .

Ja. De vergoeding is afhankelijk van de opleiding die je volgt en de duur van de periode waarin je bij ons stage loopt.

Ja, dat kan zeker. Wij hebben een uitgebreid opleidingsprogramma. Gedurende je opleiding doe je praktijkervaring op tijdens het werk. Lees meer over de combinatie van werken en leren bij Argos Zorggroep.

We vinden het belangrijk om medewerkers de kans te bieden zich te blijven ontwikkelen. Dit kan zowel op persoonlijk vlak zijn, als binnen jouw vak, functie of afdeling. De mogelijkheden verschillen per functie en bespreek je onder andere in het jaargesprek dat je hebt met je leidinggevende.