Nieuwerezorg

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

Jouw ideeën maken het verschil

Zo gaan we van ouderenzorg
naar nieuwerezorg

Over nieuwerezorg

Kopgroep innovatie

We staan altijd open voor jouw ideeën over de zorg van morgen. Bijvoorbeeld hoe we technologie in kunnen zetten om taken te verlichten, zodat er meer tijd overblijft voor de zorg. De kopgroep innovatie bestaat uit bevlogen collega’s die met elkaar werken aan nieuwerezorg. Zo kan het dus ook.

Kennispodium

Het Kennispodium is een evenement voor en door collega’s van Argos Zorggroep. Jaarlijks vindt het Kennispodium plaats in Theater Koningshof in Maassluis. Tijdens het Kennispodium wisselen we kennis en nieuwe ideeën uit in de vorm van inspirerende workshops.

Vitaal zijn en blijven

Wij ondersteunen onze collega’s met programma’s die bijdragen aan vitaliteit. Van korting op de sportschool tot een werkplekcoach en trainingen en aandacht voor de samenwerking binnen onze teams. Want fit zijn van lichaam en geest geeft ons allemaal vleugels om te shinen. Zo gaan we van ouderenzorg naar nieuwerezorg.

Argos Academie

Als erkend leerbedrijf werken we samen met onze collega’s aan deskundig worden en blijven. Daarnaast stimuleren we ook graag jouw ontwikkeling door je ruimte te geven voor bijscholing, training of loopbaanadvies. Onze Argos Academie heeft een uitgebreid scholings- en opleidingsprogramma en geeft de begeleiding die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Of je nu al ervaring in de zorg hebt of nog niet: Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past.

Nieuwerezorg maken we samen

Melinda Zevenbergen, Physician Assistant

“Ik ben een avonturier. Een studie is een wereldreis, een korte training een stedentrip.” Wat een bijzonder verhaal. De reislustige…

Mitchell van Meeteren, Ambulant Verpleegkundige

“Heel fijn dat Argos Zorggroep meedenkt en mij alle kansen geeft om me verder te ontwikkelen.” Sinds Mitchell in 2013…