Werken en leren

Als erkend leerbedrijf werken we samen met onze collega’s aan deskundig worden en blijven. Daarnaast stimuleren we ook graag jouw ontwikkeling door je ruimte te geven voor bijscholing, training of loopbaanadvies. Onze Argos Academie heeft een uitgebreid scholings- en opleidingsprogramma en geeft de begeleiding die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Of je nu al ervaring in de zorg hebt of nog niet: Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past.

Pak je kans en laat
je kennis groeien

Zo gaan we van ouderenzorg naar nieuwerezorg

Welke vliegroute past bij jou?

De één weet het al als kind, de andere pas later. Maar of je nu nog op school zit of denkt aan een carrièreswitch: een loopbaan in de zorg is altijd dichtbij. Die loopbaan noemen wij een vliegroute.

Tijdens jouw vliegroute stimuleren wij jou om het beste uit jezelf te halen. Bijvoorbeeld met:

Zij gingen je voor

Van Helpende tot Verzorgende IG tot Verpleegkundige of beter worden in je vak met cursussen en scholing: vele collega’s van Argos Zorggroep maakten al gebruik van de kans om hun talent te laten zien en groeien. Enthousiast geworden van hun verhaal? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct op één van onze mooie vacatures!

Iris Schmid, Verzorgende IG

“Dit werk is mijn passie. Het leert me veel over mezelf als mens en als professional.” Iris heeft het goed…

Christie van der Vliet, Ambulant Verpleegkundige

“Marnix is dé werkplek voor verzorgenden en verpleegkundigen die een uitdaging zoeken.” Als klein meisje wist Christie het al: later…

 

De Rotterdamse Zorg

De Stagemonitor is een samenwerkingsverband tussen het loopbaanplatform deRotterdamseZorg, zorgorganisaties en het onderwijs in de regio. Samen zorgen we voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod van onder andere stageplaatsen. Deze vind je samen met andere zorgvacatures op hun website.