Werken en leren

Als erkend leerbedrijf werken we samen met onze collega’s aan deskundig worden en blijven. Daarnaast stimuleren we ook graag jouw ontwikkeling door je ruimte te geven voor bijscholing, training of loopbaanadvies. Onze Argos Academie heeft een uitgebreid scholings- en opleidingsprogramma en geeft de begeleiding die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Of je nu al ervaring in de zorg hebt of nog niet: Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past.

Pak je kans en laat
je kennis groeien

Zo gaan we van ouderenzorg naar nieuwerezorg

Denk jij aan een carrièreswitch?

Ben jij een mensen-mens en denk je aan werken in de zorg, maar heb je (nog) geen passend diploma? Of werk je al in de zorg en wil je graag doorgroeien in je vak? Argos Zorggroep biedt verschillende opties waarin je werken en leren combineert. Je gaat één dag per week naar school en werkt minimaal drie dagen per week in één van onze huizen of thuiszorgteams. Voor het werken ontvang je een mooi salaris en wat nog mooier is: Wij betalen je opleiding! Dé ideale combinatie voor mensen die net van school komen of denken aan een carrièreswitch!

Als je bij ons komt werken en leren, kom je terecht in een zorg- en onderwijsklimaat waarin we de bewoners écht kennen en zorg op maat bieden. Je kunt erop vertrouwen dat wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen met volop mogelijkheden om je talent te laten zien. We ondersteunen je om je te ontwikkelen tot een deskundige en bevlogen collega en bieden ook daarna allerlei mogelijkheden om door te groeien. Een uitstekend toekomstperspectief dus en een betekenisvolle baan.

Zij gingen je voor

Van Helpende tot Verzorgende IG tot Verpleegkundige of beter worden in je vak met cursussen en scholing: Vele collega’s van Argos Zorggroep maakten al gebruik van de kans om hun talent te laten zien en groeien. Enthousiast geworden van hun verhaal? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct op één van onze mooie vacatures!

Iris Schmid, Verzorgende IG

“Dit werk is mijn passie. Het leert me veel over mezelf als mens en als professional.” Iris heeft het goed…

Christie van der Vliet, Ambulant Verpleegkundige

“Marnix is dé werkplek voor verzorgenden en verpleegkundigen die een uitdaging zoeken.” Als klein meisje wist Christie het al: later…

Onze opleidingen

  • Helpende niveau 2
  • Verzorgende IG niveau 3
  • Verzorgende IG/MZ niveau 3
  • Verpleegkundige MBO niveau 4 *
  • Verpleegkundige HBO-V niveau 6*
  • GZ-psycholoog
  • Verpleegkundig specialist

    * Je kunt deze opleiding alleen volgen als je al bij ons werkt

Wil je weten of jij in aanmerking komt? Bekijk dan onze vacatures voor werken en leren of stuur ons een e-mail en informeer naar de mogelijkheden.

Stage lopen

Volg je een opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Veel van onze huizen hebben één of meerdere leerafdelingen. Samen met andere stagiaires van verschillende zorgopleidingen en leerjaren, ben je verantwoordelijk voor alles wat met zorg en welzijn van de bewoners te maken heeft. Dit doe je onder begeleiding van gediplomeerde zorgprofessionals. Zo ervaar je nog beter hoe betekenisvol het werken in de ouderenzorg is. 

 

De Rotterdamse Zorg

De Stagemonitor is een samenwerkingsverband tussen het loopbaanplatform deRotterdamseZorg, zorgorganisaties en het onderwijs in de regio. Samen zorgen we voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod van onder andere stageplaatsen. Deze vind je samen met andere zorgvacatures op hun website.