Onze huizen

Werken in onze huizen is zoveel meer dan je misschien zou verwachten: Sfeervol, warm, modern en van alle gemakken voorzien. En waar je ook aan het werk gaat: Je wordt met open armen ontvangen door je bevlogen collega’s in een klein, hecht team.

Al onze verpleeghuizen en het moderne revalidatiecentrum Marnix zijn centraal gelegen en goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Parkeren is gratis. En is jouw reistijd langer dan je zou wensen? Dan kijken we graag samen met jou wat we daaraan kunnen doen.

Al onze huizen

Klepperwei

Zwaluwenlaan 1
3161 TW Rhoon

Klepperwei is het nieuwste verpleeghuis van Argos Zorggroep in Rhoon dat in het najaar van 2023 haar deuren opent. Bouw jij met ons mee aan de toekomst en aan ons team? Kom dan nu al bij ons werken.

DrieMaasStede

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

DrieMaasStede ligt in de Woudhoek in Schiedam. Hier wonen ouderen die door dementie of somatische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ook is er een dagbesteding, therapieruimte, uitvalsbasis voor het thuiszorgteam en bieden we palliatieve zorg. DrieMaasStede is een ruim en modern verpleeghuis met gezellige sfeer en fijne, hechte teams.

Marnix

Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

In ons sfeervolle en ruim opgezette revalidatiecentrum Marnix in Vlaardingen vind je de dynamiek van het ziekenhuis én de warmte van de ouderenzorg.

Soenda

Soendalaan 2
3131 LV Vlaardingen

In ons verpleeghuis Soenda bruist het van de gezelligheid en werken onze bevlogen collega’s in hechte kleine teams.

De Meerpaal

Willem de Zwijgerlaan 2
3136 AS Vlaardingen

De Meerpaal is een gezellig en kleinschalig verpleeghuis in de Vlaardingse wijk Holy. In de Meerpaal wonen ouderen met dementie en ouderen met psychiatrische problemen. Ook bieden we dagbesteding en een uitvalsbasis voor ons thuiszorgteam.

DrieMaasHave

Stadsmolen 101
3146 CT Maassluis

DrieMaasHave is een sfeervol en modern verpleeghuis en winnaar van de Gastvrijheidszorg met sterren – award, ofwel de Michelin van de zorg! DrieMaasHave is daarnaast specialist in de zorg voor jonge mensen met dementie en aangewezen als expertisecentrum in de regio.

De Tweemaster

Vondelpark 2
3141 CJ Maassluis

Ons verpleeghuis De Tweemaster is onlangs volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. De Tweemaster biedt een warm thuis aan ouderen met dementie, palliatieve zorg, heeft een dagbesteding en uitvalsbasis voor het thuiszorgteam van Maassluis.

Breede Vliet

Schakelweg 162
3192 JP Hoogvliet

Breede Vliet is één van de meest moderne verpleeghuizen in de regio Rotterdam met veel inzet van technologie en domotica die de kwaliteit van zorg verbeteren en het werk van onze collega’s leuker en makkelijker maken.

Meeuwenhof

Alverstraat 141
3192 TN Hoogvliet

In Meeuwenhof gaan zorg en gezelligheid samen, al meer dan 50 jaar! In kleinschalige woonzorggroepen bieden bevlogen collega’s iedere dag een leven met kleur aan ouderen met dementie.

De Es

Hürthstraat 1
3203 LH Spijkenisse

Verpleeghuis De Es is onderdeel van een groter wooncomplex in Spijkenisse, De Zomertuinen. Hier zorg je in een kleinschalige omgeving voor ouderen met dementie of somatische problemen.

Hooge-Werf

’t Wiel 2
3171 BJ Poortugaal

Hooge-Werf is een kleinschalig, sfeervol verpleeghuis dichtbij de dorpskern van Poortugaal. In Hooge-Werf wonen ouderen met dementie en somatische problemen. Als je op zoek bent naar een gezellige en fijne werksfeer en bevlogen collega’s, dan is Hooge-Werf de werkplek voor jou.

Centrale diensten

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Alles wat we doen vanuit onze centrale diensten in Schiedam draagt bij aan onze gezamenlijke missie: Hier werken bevlogen collega’s achter de schermen aan ‘een leven met kleur’ voor ouderen. Hun drive ligt niet bij snel geld verdienen of ’targets’ halen onder druk, maar bij maatschappelijk betrokken bezig zijn en écht iets te betekenen voor een ander.