Liesbeth van der Kaag, Basisarts

“Saai? Hier? Nee juist niet! Elke dag is anders. Het samenwerken, afstemmen en puzzelen wat een bewoner nodig heeft, blijft…

Onze huizen

Onze huizen zijn een warm en veilig thuis voor ouderen die door lichamelijke of geestelijke problemen niet meer thuis kunnen wonen. Elk huis heeft iets eigens én beschikt over allerlei moderne faciliteiten die je tijdens je dagelijkse werk in kunt zetten.

locatiekaart

Al onze huizen

DrieMaasStede

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Een prettige ruime werkplek waar je in kleinschalige woongroepen werkt. Sfeervol, modern en met allerlei faciliteiten. Er is een verwarmd binnenzwembad en een groot restaurant waar bewoners, medewerkers en vrijwilligers kunnen eten.

Marnix

Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

Marnix is een modern en smaakvol ingericht revalidatiecentrum waar je met ouderen werkt aan hun herstel na een ziekte of operatie. Je helpt  bijvoorbeeld met een herstelplan op maat, fysio- of ergotherapie of de beweegapparaten. Revalidatietechnieken, therapieën en recreatiemogelijkheden maken dit een interessante werkplek.

Soenda

Soendalaan 2
3131 LV Vlaardingen

Een huiselijke omgeving voor ouderen met dementie. Je biedt kwetsbare ouderen een thuis met veel zorg, plezier en aandacht. Het huis biedt als goede buur de zelfstandig wonende ouderen gezelligheid en wat ondersteuning.

De Meerpaal

Willem de Zwijgerlaan 2
3136 AS Vlaardingen

Je werkt hier in een kleinschalige omgeving voor ouderen die door dementie of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Samen met de andere collega’s maak je er een warm thuis van met gezellige activiteiten, extra ondersteuning en een gezellige Brasserie.

DrieMaasHave

Stadsmolen 101
3146 CT Maassluis

Dit expertisecentrum is gespecialiseerd in de zorg voor jong dementerenden. Gespecialiseerde medewerkers bieden persoonlijke zorg en begeleiding aan jonge bewoners met dementie en hun naasten. In dit moderne en gastvrije huis werk je ook met ouderen met een lichamelijke of psychische aandoening.

De Tweemaster

Vondelpark 2
3141 CJ Maassluis

Dit sfeervolle huis met gezellige brasserie is prettig om in te werken. Elke dag draait om liefdevolle zorg en veiligheid voor de bewoners. Zelfstandig wonende ouderen, zoals de bewoners van het aan dit huis geschakelde Zonneburcht, help je met extra ondersteuning of een nuttige daginvulling en door ons georganiseerde markten.

Breede Vliet

Alverstraat 141
3192 TN Hoogvliet

Er is een prachtig nieuw huis in aanbouw. Een fijne moderne werkplek met kleinschalige woongroepen voor bewoners met lichamelijk of geestelijke aandoeningen. Een warme omgeving waar je liefdevolle zorg geeft en ook ouderen helpt met revalideren of ze tot rust laat komen na een crisisopname.

De medewerkers zijn tijdelijk met de bewoners verhuisd naar Breede Vliet aan de Alverstraat. Blijf op de hoogte van de nieuwbouw.

Meeuwenhof

Alverstraat 141
3192 TN Hoogvliet

Een sfeervol huis waar zorg en gezelligheid samengaan. Je geeft een warm thuis met persoonlijke zorg en aandacht aan bewoners die door lichamelijke of geestelijke aandoeningen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

In de toekomst wordt de nieuwbouw van het huidige Breede Vliet ook het thuis voor de bewoners van Meeuwenhof. Blijf op de hoogte van de nieuwbouw.

De Es

Hürthstraat 1
3203 LH Spijkenisse

In deze gastvrije en huiselijk ingerichte locatie ondersteun je zelfstandig wonende ouderen met dementie. Zij krijgen persoonlijke zorg, aandacht en een nuttige invulling van hun dag. Bekijk hier een korte impressie van De Es

Hooge-Werf

’t Wiel 2
3171 BJ Poortugaal

De gezelligheid en betrokkenheid van de medewerkers voel je direct in dit sfeervolle eigentijdse huis. Het is een zorgzame werkomgeving waar je op zich zelf wonende ouderen met wat extra ondersteuning helpt. Ouderen met lichamelijke of psychische aandoeningen die niet meer zelfstandig kunnen wonen, hebben hier een warm thuis.

Klepperwei

Zwaluwenlaan 1
3161 TW Rhoon

Een werkplek vlakbij het natuurgebied de Rhoonse Grienden. Hier bied je ouderen met psychische aandoeningen liefdevolle zorg, persoonlijke aandacht en dorpse gezelligheid aan het water. Ook zelfstandig wonende ouderen genieten van de activiteiten en de toewijding van onze medewerkers.

Hoofdkantoor

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Dit is de hoofdlocatie voor ons gehele werkgebied. Een moderne sfeervolle werkplek waar je mee helpt met het ontwikkelen van innovaties voor cliënten, beleid en kwaliteit in de zorg. Een bijzondere omgeving waar ondersteunende medewerkers (HRM, Facilitair, Vastgoed, ICT, Communicatie, …) zij aan zij zitten met bewoners, gasten en vrijwilligers tijdens de lunch  in het restaurant.