Liesbeth van der Kaag, Basisarts

“Saai? Hier? Nee juist niet! Elke dag is anders. Het samenwerken, afstemmen en puzzelen wat een bewoner nodig heeft, blijft…

Onze huizen

Onze huizen zijn een warm en veilig thuis voor ouderen die door lichamelijke of geestelijke problemen niet meer thuis kunnen wonen. Elk huis heeft iets eigens én beschikt over allerlei moderne faciliteiten die je tijdens je dagelijkse werk in kunt zetten.

locatiekaart

Al onze huizen

DrieMaasStede

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Het zorgaanbod in DrieMaasStede is ruim, zo wonen er ouderen met dementie of lichamelijke problemen, is er een dagbesteding en bieden we palliatieve zorg. In DrieMaasStede werk je in een groot huis met talloze voorzieningen, zoals een gezellige brasserie, een mooie tuin met boerderijtje en zelfs een verwarmd binnenzwembad.

Marnix

Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

Marnix is een modern en smaakvol ingericht revalidatiecentrum waar je met ouderen werkt aan hun herstel na een ziekte of operatie. Je helpt bijvoorbeeld met een herstelplan op maat, fysio- of ergotherapie of oefenen op de beweegapparaten. In Marnix verblijven cliënten tijdelijk en zij hebben elk een eigen behandelplan, wat Marnix tot een interessante werkplek maakt.

Soenda

Soendalaan 2
3131 LV Vlaardingen

In het hart van Vlaardingen vind je Soenda, waar het bruist van de gezelligheid. In Soenda wonen ouderen met dementie en er is een dagbesteding. Ook omwonenden weten Soenda goed te vinden en lopen graag binnen. Wist je dat Soenda zelfs een eigen café heeft? Houd je van huiselijkheid en een kleinschalige opzet? Dan is Soenda een passende werkplek voor jou.

De Meerpaal

Willem de Zwijgerlaan 2
3136 AS Vlaardingen

De Meerpaal is een knus huis waar bewoners en medewerkers elkaar goed kennen. Hier werk je met ouderen die door dementie of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. De Meerpaal is een van de oudere huizen van Argos Zorggroep en kenmerkt zich door haar kleinschalige opzet en sfeervolle karakter.

DrieMaasHave

Stadsmolen 101
3146 CT Maassluis

Zeg je gastvrijheid, dan zeg je DrieMaasHave! Dat merk je meteen bij binnenkomst. DrieMaasHave beschikt over moderne faciliteiten en is expert op het gebied van jonge mensen met dementie, waar een speciale woonzorggroep voor is opgericht. In DrieMaasHave werk je, naast jonge mensen met dementie, ook met ouderen met lichamelijke problemen en ouderen met dementie.

De Tweemaster

Vondelpark 2
3141 CJ Maassluis

De Tweemaster is niet lang geleden verbouwd tot een sfeervol huis met moderne voorzieningen. Je werkt hier met ouderen met dementie en er is een dagbesteding. Geschakeld aan De Tweemaster vind je Zonneburcht, een complex waar ouderen zelfstandig wonen. Zij maken gebruik van voorzieningen in De Tweemaster, wat een mooie dynamiek geeft in jouw werk.

Breede Vliet

Schakelweg 162
3192 JP Hoogvliet

Wil jij werken in het modernste huis van Argos Zorggroep? Dan is Breede Vliet dé plek om aan de slag te gaan. Breede Vliet is duurzaam gebouwd en voorzien van moderne technologie en domotica. Breede Vliet is een licht en ruim huis met aandacht voor sfeer en warmte. Een prachtige plek om liefdevolle zorg en aandacht te geven aan de 180 bewoners die er wonen.

Meeuwenhof

Alverstraat 141
3192 TN Hoogvliet

In Meeuwenhof gaan zorg en gezelligheid samen, al meer dan 50 jaar! Je zorgt voor mensen met dementie en ouderen met lichamelijke problemen die in Meeuwenhof de zorg en aandacht krijgen die zij nodig hebben. Dit doe je, net als in onze andere huizen, op kleinschalige woonzorggroepen.

De Es

Hürthstraat 1
3203 LH Spijkenisse

Het gastvrije De Es is onderdeel van een groter wooncomplex in Spijkenisse. Hier zorg je voor ouderen met dementie of lichamelijke problemen in De Es. Er is ook een dagbesteding en natuurlijk de nodige voorzieningen zoals een Brasserie. Wist je dat De Es maar liefst vier sterren voor gastvrijheid heeft ontvangen?

Hooge-Werf

’t Wiel 2
3171 BJ Poortugaal

De gezelligheid en betrokkenheid van de medewerkers voel je direct in het sfeervolle en eigentijdse Hooge-Werf. Je geeft hier liefdevolle zorg aan ouderen met dementie of lichamelijke problemen. Op de dagbesteding help je zelfstandig wonende cliënten aan een nuttige invulling van hun dag.

Klepperwei

Zwaluwenlaan 1
3161 TW Rhoon

Op de plek van Klepperwei bouwen wij aan de toekomst! Er wordt prachtige nieuwbouw gerealiseerd. Meer weten? Blijf op de hoogte via onze website.

Hoofdkantoor

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

In DrieMaasStede vind je het hoofdkantoor van Argos Zorggroep. Ondersteunende medewerkers van onder andere de afdelingen HRM, Facilitair, ICT en  Communicatie werken hier in hun eigen kantoren. Doordat je zo dicht bij de zorg zit, krijg je hier veel van mee en zie je waar je het allemaal voor doet.