Wij zoeken gediplomeerde verpleegkundigen!

Zet jij je iedere dag weer in voor liefdevolle zorg voor ouderen?

Ben jij verpleegkundige en zet jij je iedere dag weer in voor liefdevolle zorg voor ouderen? Kwaliteit van de zorg staat bij ons voorop. Daarom werken wij in kleinschalige woonzorggroepen. Zo leer jij de cliënten nóg beter kennen, bied jij zorg op maat en geef jij de aandacht die ouderen nodig hebben. Dit maakt onze zorg liefdevol.

Daarnaast vinden wij ook jouw ontwikkeling belangrijk. Argos Zorggroep biedt dan ook genoeg opleidings- en doorgroeimogelijkheden. We kijken mét onze medewerkers naar de wensen en mogelijkheden.

Vanuit de regio’s Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Maassluis, Spijkenisse, Poortugaal en Rhoon leveren wij deze liefdevolle en deskundige zorg, in zowel onze huizen als bij ouderen thuis.

Aan de slag als Verpleegkundige bij Argos Zorggroep?

Verpleegkundige

Spreekt onze kleinschalige opzet jou aan en kun jij als verpleegkundige niet wachten om bij ons te starten op een woonzorggroep of revalidatiegroep? Wij bieden je vele mogelijkheden:

  • Verpleegkundige
  • Verpleegkundig coördinator
  • Verpleegkundig specialist
  • Wijkverpleegkundige

Regisseur van een woonzorggroep

Ben jij gediplomeerd verpleegkundige met leidinggevende kwaliteiten? En wil je leidinggeven aan een kleinschalige woonzorggroep en tegelijkertijd betrokken zijn bij de zorg? Dan is de functie van regisseur echt wat voor jou!

Onze vacatures voor verpleegkundigen

Heb jij een zorghart en ben je enthousiast solliciteer dan direct!
Wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.

Blijven leren en ontwikkelen

Wil jij graag blijven leren en ontwikkelen? Dan zit je bij Argos Zorggroep goed! Voor het bieden van deskundige zorg is het van belang dat medewerkers bijgeschoold zijn en blijven. Ook helpt Argos Zorggroep om het beste uit jezelf te halen. Daarom kun je bij ons een leven lang leren en ontwikkelen, wat jouw loopbaan interessant en uitdagend houdt. Via onze Argos Academie kunnen medewerkers diverse opleidingen en trainingen volgen. Alle medewerkers hebben bovendien toegang tot gratis trainingen van GoodHabitz over uiteenlopende onderwerpen.

Daarnaast leiden wij al jaren leerlingen en stagiaires op tot deskundige professionals.

Aan de slag als Verpleegkundige bij Argos Zorggroep?