Werken in Schiedam / Vlaardingen

Helpende

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Als Vig’er werk je in een klein, hecht team met volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexteam. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige werk je in een hecht team waar jij het zorgproces coördineert rondom de bewoners. Of werk flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je kunt doorgroeien tot Regisseur.

Iris deelt haar verhaal over haar functie als Verzorgende IG in Schiedam: “Dit werk is mijn passie. Het leert me veel over mezelf als mens en als professional.” Klik hier om de volledige ‘story’ te lezen!

Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

DrieMaasStede ligt in de Woudhoek in Schiedam. Hier wonen ouderen die door dementie of somatische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ook is er een dagbesteding, therapieruimte, uitvalsbasis voor het thuiszorgteam en bieden we palliatieve zorg. Meer weten over de doelgroepen? Je leest het hier.

DrieMaasStede ligt op 2 minuten lopen van de tramhalte ‘Schubertplein’. Met de auto kun je DrieMaasStede ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Soendalaan 2
3131 LV Vlaardingen

In ons verpleeghuis Soenda bruist het van de gezelligheid en werken onze bevlogen collega’s in hechte kleine teams. Samen met hen geef je elke dag kleur aan het leven van ouderen met dementie. Soenda ligt in de Indische buurt, vlakbij het centrum van Vlaardingen en biedt naast verpleeghuiszorg ook dagbesteding. Als je op zoek bent naar kleinschaligheid en een fijne werksfeer dan is Soenda de werkplek voor jou. Meer weten over de doelgroep? Je leest het hier.

Soenda is goed bereikbaar per fiets en ligt op 3 minuten lopen van het busstation ‘Vondelstraat’. Naar de metro (Vlaardingen centrum) loop je in circa 20 minuten. Soenda is ook met de auto goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Willem de Zwijgerlaan 2
3136 AS Vlaardingen

De Meerpaal is een gezellig en kleinschalig verpleeghuis in de Vlaardingse wijk Holy. In de Meerpaal wonen ouderen met dementie en ouderen met psychiatrische problemen. Ook bieden we dagbesteding en een uitvalsbasis voor ons thuiszorgteam. Als jij op zoek bent naar een fijne werkplek met veel gezelligheid dan is de Meerpaal de werkplek voor jou. Meer weten over de doelgroep? Je leest het hier.

De Meerpaal is goed bereikbaar per fiets via bijvoorbeeld de prachtige fietsroute langs de Vlaardingse vaart en de dichtstbijzijnde bus- en tramhalte zijn op 3 minuten loopafstand. Met de auto kun je de Meerpaal ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Thuiszorg Schiedam / Vlaardingen

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt Argos Zorggroep ook zorg bij cliënten aan huis. Meer informatie? Je leest het je hier!

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.