Werken in revalidatiecentrum Marnix

Helpende Revalidatie

Als Helpende werk je samen met de patiënten intensief aan hun herstel. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexpool. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG Revalidatie

Als VIG’er is jouw werk uitdagend en afwisselend. Dat doe je in een multidisciplinair team. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in onze flexpool. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige Revalidatie

Als Verpleegkundige werk je in een hecht team waar jij het zorgproces coördineert rondom de bewoners. Of werk kom werken in onze flexpool. Je kunt doorgroeien tot Regisseur.

Jacqueline deelt haar verhaal over haar functie als Helpende in Marnix: “Ook na 35 jaar biedt Argos Zorggroep mij volop uitdaging. Nog steeds geniet ik van elke dag!”. Klik hier om de volledige ‘story’ te lezen!

Marnixlaan 5
3132 PL Vlaardingen

Marnix ligt in de Vlaardingse Westwijk. In dit sfeervolle en ruim opgezette revalidatiecentrum voor ouderen verblijven patiënten tijdelijk om te werken aan hun herstel na ziekte of een operatie. Meer weten over deze doelgroep? Je leest het hier.

Marnix is vanuit Vlaardingen en Schiedam goed aan te fietsen en heeft een overdekte fietsenstalling. Het ligt op 10 minuten lopen van het metrostation ‘Vlaardingen West’. Met de auto kun je Marnix ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.