Werken in Maassluis

Zorgondersteuner

Je helpt met het eten en drinken in de huiskamers en voert huishoudelijke werkzaamheden uit. Voor deze functie heb je geen diploma nodig. Je kunt doorgroeien tot Zorgassistent of Helpende.

Helpende

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Als Vig’er werk je in een klein, hecht team met volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexteam. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Gerdien en Mathilde delen hun hartverwarmende verhalen over hun functie als Zorgondersteuner en Helpende in Maassluis.

Stadsmolen 101
3146 CT Maassluis

DrieMaasHave is een sfeervol en modern verpleeghuis en winnaar van de Gastvrijheidszorg met sterren – award, ofwel de Michelin van de zorg! DrieMaasHave is daarnaast specialist in dementie op jonge leeftijd en aangewezen als expertisecentrum in de regio. Meer weten over de doelgroepen? Je leest het hier.

DrieMaasHave ligt in de gezellige Molenbuurt in Maassluis, dichtbij het OV en met gratis parkeren voor de deur.

Vondelpark 2
3141 CJ Maassluis

De Tweemaster is onlangs volledig gerenoveerd en biedt een warm thuis aan ouderen met dementie, palliatieve zorg en heeft een dagbesteding. Meer weten over de doelgroep? Je leest het hier.

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt Argos Zorggroep ook zorg bij cliënten aan huis. Meer informatie? Je leest het je hier!

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.