Werken in Hoogvliet

Helpende

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Als Vig’er werk je in een klein, hecht team met volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexteam. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige werk je in een hecht team waar jij het zorgproces coördineert rondom de bewoners. Of werk flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je kunt doorgroeien tot Regisseur.

Lisa deelt haar verhaal over haar functie als Verzorgende IG in Hoogvliet: “We hebben plezier, zijn creatief en hebben veel voor elkaar over: een echt dreamteam!”. Klik hier om de volledige ‘story’ te lezen!

Schakelweg 162
3192 JP Hoogvliet

Breede Vliet is één van de meeste moderne verpleeghuizen in de regio met veel inzet van technologie en domotica die de kwaliteit van zorg verbeteren en het werkplezier van onze collega’s verhogen. Breede Vliet biedt een warm thuis aan ouderen met dementie en ouderen met dementie met ernstig probleemgedrag. Daarnaast biedt Breede Vliet ook zorg aan mensen met dementie op jonge leeftijd. Meer weten over de doelgroepen? Je leest het hier.

Breede Vliet is goed aan te fietsen en ligt op 10 minuten lopen van metrostation ‘Zalmplaat’. Met de auto kun je Breede Vliet ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Alverstraat 141
3192 TN Hoogvliet

Meeuwenhof is een gezellig verpleeghuis waar ouderen wonen met dementie en/of somatische aandoeningen. Meer weten over de doelgroep? Je leest het hier.

Meeuwenhof is goed aan te fietsen en ligt op 8 minuten lopen van metrostation ‘Zalmplaat’. Met de auto kun je het Meeuwenhof ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Uitvliegbasis in De Kulk

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt ons thuiszorgteam Hoogvliet de ideale thuisbasis. Dit middelgrote team werkt vanuit locatie De Kulk, dit is een Thuis Plus Flat (TPF) waarin wij de preferente aanbieder zijn voor thuiszorg. De Kulk ligt op een kwartiertje lopen van metrostation ‘Hoogvliet’ en 2 minuten lopen van busstation ‘Laning’. Met de fiets of auto kun je het huis ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.