Werken in de Thuiszorg

Helpende

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Als Vig’er werk je in een klein, hecht team met volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexteam. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige werk je in een hecht team waar jij het zorgproces coördineert rondom de cliënten. Of werk flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je kunt doorgroeien tot Regisseur.

Amy deelt haar hartverwarmende verhaal over haar functie als Wijkverpleegkundige in Maassluis.

Uitvliegbasis in De Meerpaal

Argos Thuiszorg Vlaardingen is een middelgroot team wat vanuit locatie De Meerpaal dag en avond routes in de wijk loopt. Ze bedienen heel de regio Vlaardingen, maar omdat we efficiënt zelf de routeplanning maken loop je altijd een deel van een wijk. Daarom is een route goed op de fiets of per auto te doen. Het team heeft eigen fietsen staan die gebruikt mogen worden voor als je bijvoorbeeld met auto of openbaar vervoer naar het werk komt. Je krijgt je eigen telefoon en tablet van het werk en daarmee loop je de routes.

De Meerpaal is goed bereikbaar per fiets via bijvoorbeeld de prachtige fietsroute langs de Vlaardingse vaart en de dichtstbijzijnde bus- en tramhalte zijn op 3 minuten loopafstand. Met de auto kun je de Meerpaal ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Uitvliegbasis in DrieMaasStede

Argos ThuisZorg Schiedam. Hier loopt een klein team vanuit de locatie DrieMaasStede dag en avond routes in de wijk. We bedienen de helft van Schiedam omdat het maar een klein team is. De routes kun je doen met de auto of met de fiets. Het team heeft eigen fietsen staan die gebruikt mogen worden voor als je bijvoorbeeld met auto of openbaar vervoer naar het werk komt. Je krijgt je eigen telefoon en tablet krijgt van het werk en daarmee loop je de routes.

DrieMaasStede is zowel vanuit Vlaardingen als Schiedam heel goed aan te fietsen en heeft een afgesloten, overdekte fietsenstalling. Het ligt op 2 minuten lopen van de tramhalte ‘Schubertplein’. Met de auto kun je DrieMaasStede ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Uitvliegbasis in De Kulk

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt ons thuiszorgteam Hoogvliet de ideale thuisbasis. Dit middelgrote team werkt vanuit locatie De Kulk, dit is een Thuis Plus Flat (TPF) waarin wij de preferente aanbieder zijn voor thuiszorg.

De Kulk ligt op een kwartiertje lopen van metrostation ‘Hoogvliet’ en 2 minuten lopen van busstation ‘Laning’. Met de fiets of auto kun je het huis ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Thuiszorg Maassluis

Uitvliegbasis in De Tweemaster

Argos Thuiszorg Maassluis is gevestigd binnen het verpleeghuis De Tweemaster. Het Argos Thuiszorg team is een groot hecht team dat verschillende soorten zorg levert bij de mensen thuis. De zorgvragen zijn erg divers, denk aan persoonlijke verzorging, wond zorg, begeleiding en verpleegtechnische zorg.

De Tweemaster is goed aan te fietsen, ligt op een kwartiertje lopen van het metrostation ‘Maassluis Centrum’ en 2 minuten lopen van het busstation ‘Vermeerlaan’. Met de auto kun je het huis ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Thuiszorg Albrandswaard / Nissewaard

Uitvliegbasis in De Boekenstal

Argos Thuiszorg Albrandswaard/Nissewaard is een klein team dat vanuit locatie de Boekenstal in Poortugaal een aantal dag en avond routes lopen in de wijken. Het team levert verzorging, verpleging en begeleiding. Ze zijn gespecialiseerd in begeleiding van probleemgedrag en worden hiervoor opgeleid en begeleid door de gedragsconsulent. Tot slot levert dit team ook casemanagement voor dementie (ook op jonge leeftijd).

De Boekenstal is goed bereikbaar op de fiets en ligt op 6 minuten lopen van het busstation ‘Waalstraat’. Ook met de auto is deze locatie goed bereiken en parkeren is gratis.

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.