Werken in de thuiszorg Maassluis

Werken in de wijk

In de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Je bent vaak onderweg, maar maakt deel uit van een hecht team dat nauw samenwerkt om elke dag de beste zorg te bieden. Deze zorg verschilt per cliënt, maar je hebt vooral te maken met dementie en ouderen met somatische problemen.

Werken in een wooncomplex

Wil jij graag de vrijheid van de thuiszorg maar blijf je liever op één centrale plek in de wijk? En werk je graag samen met collega’s aan vernieuwing in de ouderenzorg? Onder de naam Gezond en Wel Thuis werken we samen aan het doel om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen.

Amy en haar team zetten volop in op innovatie en digitale (thuis)zorg.

Samen werken aan langer thuis

In Maassluis werkt Argos Zorggroep onder de naam Gezond en Wel Thuis aan het doel om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Dat doen we samen met de woningcorporatie, welzijnsaanbieder, gemeente en zorgkantoor DSW.

Samen met jouw collega’s en teamleider werk je aan de doelen van het project, waarbij we steeds meer cliënten in de thuiszorg willen helpen. Er zijn daarom in overleg veel mogelijkheden in diensten en werktijden. Je vindt ons in de wooncomplexen Zonneburcht, Oud Sluys en Hoog Sluys in de wijk Sluispolder- West in Maassluis

Thuiszorg Maassluis

Uitvliegbasis in De Tweemaster

Argos ThuisZorg Maassluis vliegt uit vanuit ons moderne verpleeghuis De Tweemaster. Het Argos ThuisZorg team is een hecht team dat verschillende soorten zorg levert bij de ouderen thuis. De zorgvragen zijn divers, denk aan persoonlijke verzorging, wondzorg, begeleiding en verpleegtechnische zorg. Wil je meer weten? Amy vertelt in deze story meer over het werken in de Thuiszorg in Maassluis!

De Tweemaster is goed aan te fietsen, ligt op een kwartiertje lopen van het metrostation ‘Maassluis Centrum’ en 2 minuten lopen van het busstation ‘Vermeerlaan’. Met de auto kun je het huis ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • We bieden de mogelijkheid om onder schooltijd te werken;
  • We bieden je een vast rooster zodat je weet waar je aan toe bent;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.