Werken in Albrandswaard / Nissewaard

Helpende

Iedere cliënt heeft andere behoeften. Daar weet jij op in te spelen! Je krijgt van ons een interne cursus zodat je zonder speciale opleiding ook medicatie mag delen. Je kunt doorgroeien tot Verzorgende IG.

Verzorgende IG

Als Vig’er werk je in een klein, hecht team met volop ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Of bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt in ons flexteam. Je kunt doorgroeien tot Verpleegkundige.

Verpleegkundige

Als Verpleegkundige werk je in een hecht team waar jij het zorgproces coördineert rondom de bewoners. Of werk flexibel: bepaal zelf wanneer en hoeveel je werkt. Je kunt doorgroeien tot Regisseur.

Lisa deelt haar verhaal over haar functie als Verzorgende IG: “We hebben plezier, zijn creatief en hebben veel voor elkaar over: een echt dreamteam!”. Klik hier om de volledige ‘story’ te lezen!

Zwaluwenlaan 1
3161 TW Rhoon

Klepperwei, het nieuwste verpleeghuis van Argos Zorggroep in Rhoon dat in het najaar van 2023 haar deuren heeft geopend. Klepperwei biedt een warm thuis aan ouderen met dementie en beschikt daarnaast over 12 appartementen waar ouderen (ook echtparen) zelfstandig kunnen wonen.

Klepperwei is goed bereikbaar per fiets en ligt op 1 minuut lopen van busstation ‘Zwaluwenlaan’. Met de auto kun je Klepperwei ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Het Wiel 2
3171 BJ Poortugaal

Hooge-Werf is een sfeervol verpleeghuis, dichtbij de dorpskern van Poortugaal. In dit moderne verpleeghuis wonen ouderen met dementie of somatische aandoeningen.

Hooge-Werf is goed bereikbaar op de fiets en ligt op 2 minuten lopen van het busstation ‘Waalstraat’. Met de auto kun je Hooge-Werf ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Hürthstraat 1
3203 LH Spijkenisse

Verpleeghuis De Es is onderdeel van een groter wooncomplex in Spijkenisse, De Zomertuinen. Dit moderne verpleeghuis biedt een thuis aan ouderen met dementie of somatische problemen. De collega’s van De Es zijn trots op hun gastvrijheid, die beloond is met maar liefst vier sterren.

Het is goed aan te fietsen, ligt op 2 minuten lopen van busstation ‘Spijkenisse, Zomertuinen’ en 20 minuten lopen van metrostation ‘Spijkenisse Centrum’. Met de auto kun je de Es ook goed bereiken en parkeren is gratis.

Thuiszorg Albrandswaard / Nissewaard

Voor de vrije vogels die graag onderweg zijn en lekker zelfstandig kunnen werken, biedt Argos Zorggroep ook zorg bij cliënten aan huis. Meer informatie? Je leest het je hier!

Wij geloven dat de ouderenzorg anders kan en moet. Want deze tijd vraagt om nieuwe oplossingen. Nieuwerezorg is ons antwoord op de veranderende ouderenzorg. Door in te zetten op technologie, door volop ruimte te geven en te focussen op onze expertise in complexe zorg.

  • We bieden je een leuke en betekenisvolle baan;
  • Je ontvangt een mooi salaris op basis van de CAO VVT;
  • Je ontvangt óók een volledige 13e maand en maar liefst 8% vakantiegeld;
  • En onregelmatigheidstoeslag als je ’s avonds of in het weekend werkt;
  • We bieden een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Je krijgt een uitstekend toekomstperspectief en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

We denken graag met je mee over de mogelijkheden op basis van jouw diploma’s, kennis en ervaring. Wil je al iets weten vóórdat je solliciteert? Aarzel dan niet om alvast contact met ons op te nemen via recruitment@argoszorggroep.nl of 010-427 83 33.