De perfecte zomerbaan!

Of je nu al ervaring hebt in de zorg of nog niet: wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou! Je kunt in juni, juli en augustus voor minimaal drie weken aan de slag in een van onze huizen in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon.De perfecte zomerbaan

Tijdens jouw zomerbaan zorg je samen met collega’s voor ‘een leven met kleur’ voor ouderen. Een gezellig praatje, samen koken, creatief bezig zijn en licht schoonmaakwerk: het hoort er allemaal bij. Draag je steentje bij aan de maatschappij en leer skills als gastheer of -vrouw die je later goed kunt gebruiken. Deze bijbaan is voor iedereen in de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar.

En bevalt het? Dan kun je na de zomer blijven. Bijvoorbeeld met een mooie bijbaan naast je studie of door bij ons een opleiding te volgen en zo een erkend mbo-diploma te halen. Meer over onze mogelijkheden voor werken en leren vind je hier.

Bij ons kun je:

  • Werkervaring opdoen
  • Talent laten zien
  • Nieuwe skills leren
  • Lekker bijverdienen (afhankelijk van jouw leeftijd €5,30 tot €15,35 per uur*)

Volg je al een zorgopleiding?

Dan kun je deze zomer aan de slag als Gastheer of -vrouw, Zorgassistent, Helpende of Verzorgende IG. Je verdient dan €15,- tot €17,- per uur (exclusief 8% vakantiegeld8,33% eindejaarsuitkering en toeslagen) Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en functie waarin je gaat werken. Voor deze functies krijg je een oproepcontract en kun je zelf bieden op diensten.

*Inclusief toeslagen

Welke zomerbaan past bij jou?

Wat kun je verwachten?

1. Solliciteer hieronder op de vacature die bij jou past: mét of zonder zorgachtergrond;

2. We nemen snel contact met je op. Als we een match hebben, nodigen we je uit voor de informatiebijeenkomst op donderdag 25 april van 15:00 tot 17:00 uur in DrieMaasStede in Schiedam;

3. Je kan aan de slag in een van onze huizen in Maassluis, Schiedam. Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon. Benieuwd hoe de huizen eruit zien? Bekijk ze dan hier.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je mailen naar recruitment@argoszorggroep.nl of bel een collega van recruitment op 010 – 427 83 33.