De perfecte zomerbaan!

Volg jij momenteel een zorgopleiding? Wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou! Je kunt in juni, juli en augustus voor minimaal drie weken aan de slag in een van onze huizen of thuiszorgteams in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon.De perfecte zomerbaan

Tijdens jouw zomerbaan zorg je samen met collega’s voor ‘een leven met kleur’ voor ouderen. Een gezellig praatje, samen koken, creatief bezig zijn en licht schoonmaakwerk: het hoort er allemaal bij. Draag je steentje bij aan de maatschappij en leer skills als Zorgassistent, Helpende of Verzorgende IG die je later goed kunt gebruiken. Deze zomerbaan is voor iedereen die momenteel een zorgopleiding volgt.

En bevalt het? Dan kun je na de zomer blijven. Bijvoorbeeld met een mooie bijbaan naast je studie of door bij ons een opleiding te volgen en zo een erkend mbo-diploma te halen. Meer over onze mogelijkheden voor werken en leren vind je hier.

Bij ons kun je:

  • Werkervaring opdoen
  • Talent laten zien
  • Nieuwe skills leren
  • Tussen de €15,- tot €17,- per uur verdienen*

*(exclusief 8% vakantiegeld8,33% eindejaarsuitkering en toeslagen) Afhankelijk van jouw ervaring, opleiding en functie waarin je gaat werken.

Welke zomerbaan past bij jou?

Wat kun je verwachten?

1. Solliciteer hieronder op de vacature;

2. We nemen snel contact met je op. Als we een match hebben, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek;

3. Je kan aan de slag in een van onze huizen of thuiszorgteams in Maassluis, Schiedam. Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet, Spijkenisse of Rhoon. Benieuwd hoe de huizen eruit zien? Bekijk ze dan hier.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je mailen naar recruitment@argoszorggroep.nl of bel een collega van recruitment op 010 – 427 83 33.