De perfecte zomerbaan!

Of je nu al ervaring hebt in de zorg of nog niet: wij hebben de perfecte zomerbaan voor jou! Je kunt in juni, juli en augustus voor minimaal drie weken aan de slag in een van onze huizen in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet of Spijkenisse.De perfecte zomerbaan

Let op! Solliciteren kan nog tot 2 juni!

Tijdens jouw zomerbaan zorg je samen met collega’s voor ‘een leven met kleur’ voor ouderen. Een gezellig praatje, samen koken, creatief bezig zijn en licht schoonmaakwerk: het hoort er allemaal bij. Draag je steentje bij aan de maatschappij en leer skills als gastheer of -vrouw die je later goed kunt gebruiken. Deze bijbaan is voor iedereen in de leeftijd van 16 tot en met 21 jaar.

En bevalt het? Dan kun je na de zomer blijven. Bijvoorbeeld met een mooie bijbaan naast je studie of door bij ons een opleiding te volgen en zo een erkend mbo-diploma te halen. Meer over onze mogelijkheden voor werken en leren vind je hier.

Bij ons kan je:

  • Werkervaring opdoen
  • Talent laten zien
  • Nieuwe skills leren
  • Lekker bijverdienen (afhankelijk van jouw leeftijd €5,11 tot €14,79 per uur*

Volg je al een zorgopleiding?

Dan kun je deze zomer aan de slag als Zorgassistent, Helpende of Verzorgende IG. Je verdient dan €15,- tot €17,- per uur* (afhankelijk van jouw ervaring en opleiding). Voor deze functies krijg je een oproepcontract en kun je zelf bieden op diensten.

*Inclusief toeslagen

Wat kun je verwachten?

1. Solliciteer hieronder vóór 2 juni op de vacature die bij jou past: mét of zonder zorgachtergrond.

2. We nemen snel contact met je op. Als we een match hebben, nodigen we je uit voor de informatiebijeenkomst op woensdag 7 juni van 15:00 tot 17:00 uur in DrieMaasHave in Maassluis

3. Je kan aan de slag in een van onze huizen in Maassluis, Schiedam. Vlaardingen, Poortugaal, Hoogvliet of Spijkenisse. Benieuwd hoe de huizen eruit zien? Bekijk ze dan hier.

Welke zomerbaan past bij jou?

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie kun je mailen naar solliciteren@argoszorggroep.nl of bel een collega van recruitment op 010 – 427 83 33.