Onze BBL-opleidingen

Ben jij een mensen-mens en denk je aan werken in de zorg, maar heb je (nog) geen passend diploma? Of werk je al in de zorg en wil je graag doorgroeien in je vak? Argos Zorggroep biedt verschillende opties waarin je werken en leren combineert. Je gaat één dag per week naar school en werkt minimaal drie dagen per week in één van onze huizen of thuiszorgteams. Voor het werken ontvang je een mooi salaris en wat nog mooier is: Wij betalen je opleiding. Dé ideale combinatie voor mensen die net van school komen of denken aan een carrièreswitch!

Onze vacatures voor werken en leren

Werken en leren

Als je bij ons komt werken en leren, kom je terecht in een zorg- en onderwijsklimaat waarin we de bewoners écht kennen en zorg op maat bieden. Je kunt erop vertrouwen dat wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen met volop mogelijkheden om je talent te laten zien. We ondersteunen je om je te ontwikkelen tot een deskundige en bevlogen collega en bieden ook daarna allerlei mogelijkheden om door te groeien. Een uitstekend toekomstperspectief dus en een betekenisvolle baan.

Al onze opleidingen

  • Helpende niveau 2
  • Verzorgende IG niveau 3
  • Verzorgende IG/MZ niveau 3
  • Verpleegkundige MBO niveau 4 *
  • Verpleegkundige HBO-V niveau 6*
  • GZ-psycholoog
  • Verpleegkundig specialist

    * Je kunt deze opleiding alleen volgen als je al bij ons werkt

Wil je weten of jij in aanmerking komt? Bekijk dan onze vacatures voor werken en leren of stuur ons een e-mail en informeer naar de mogelijkheden.

 

De Rotterdamse Zorg

De Stagemonitor is een samenwerkingsverband tussen het loopbaanplatform deRotterdamseZorg, zorgorganisaties en het onderwijs in de regio. Samen zorgen we voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod van onder andere stageplaatsen. Deze vind je samen met andere zorgvacatures op hun website.