Centrale diensten

Alles wat we doen vanuit onze centrale diensten in Schiedam draagt bij aan onze gezamenlijke missie: Hier werken onze bevlogen collega’s achter de schermen aan ‘een leven met kleur’ voor ouderen. Hun drive ligt niet bij snel geld verdienen of ’targets’ halen onder druk, maar bij maatschappelijk betrokken bezig zijn en écht iets betekenen voor een ander. Het mooiste werk wat er is, al zeggen we het zelf. Kom jij onze teams versterken?

De locatie van onze centrale diensten grenst aan ons verpleeghuis DrieMaasStede. Collega’s kunnen gebruik maken van de moderne voorzieningen zoals onze brasserie. We bieden fijne werkplekken en ondersteunen je om je werk goed te kunnen doen. Denk aan de vergoeding van een beeldschermbril of hoog-laag bureau. Ook kun je in overleg met jouw leidinggevende een deel van jouw werktijd thuiswerken.

Locatiegegevens

Argos Zorggroep
Centrale diensten
Voorberghlaan 35
3123 AX Schiedam

Heb je vragen?
Bel ons op 010 – 427 83 33 of stuur een bericht naar recruitment@argoszorggroep.nl.

Bereikbaarheid met
OV of eigen vervoer

De locatie van onze centrale diensten is zowel vanuit Vlaardingen als Schiedam heel goed aan te fietsen en heeft een afgesloten, overdekte fietsenstalling. Het ligt op 2 minuten lopen van de tramhalte ‘Schubertplein’. Met de auto kun je ons ook goed bereiken en parkeren is gratis.