Ik wil werken

Wij staan voor deskundige zorg en ondersteuning en dat verwachten we ook van onze medewerkers. Ruim 2.400 medewerkers zetten zich elke dag met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze in voor onze bewoners en klanten. Wij geloven namelijk dat iedereen liefde en plezier verdient, ongeacht leeftijd en gezondheid. We noemen dat ‘Een leven met kleur’. Als jij dat ook belangrijk vindt, willen we je graag ontmoeten om over een mogelijke toekomst bij Argos Zorggroep te praten

Zoek direct binnen onze 69 vacatures

Alle locaties

Specialisatie

Alle niveaus

Dienstverband

Arbeidsvoorwaarden waar je op kunt rekenen

Jouw stem telt!
Medezeggenschap via de
Ondernemingsraad.

CAO Verpleeg- Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg.

Collectieve
pensioenverzekering
bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Argos Extra’s

Naast een leuke baan, doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden krijg je bij Argos Zorggroep méér. Speciaal voor onze medewerkers hebben wij namelijk Argos Extra’s. Dit zijn leuke extra’s bovenop jouw gebruikelijke arbeidsvoorwaarden. Van korting op een fiets, abonnement op de sportschool of smartphone tot interessante gratis trainingen via GoodHabitz, leuke evenementen zoals ons jaarlijkse personeelsfeest en het Kennispodium en een bruisende personeelsvereniging. Argos Extra’s noemen we dat. Van Argos Zorggroep, voor jou!

Jij hebt de regie in jouw persoonlijke ontwikkeling

Jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. We gebruiken onze brede ervaring in het opleiden van leerlingen, stagiaires en medewerkers om jou verder te helpen.

Pak zelf de regie in je loopbaan. Volg een opleiding bij de Argos Academie of bezoek een kennislunch. Ontdek hoe leuk en uitdagend werken én leren is bij Argos Zorggroep!

Ervaringen van jouw collega’s

Bij Argos Zorggroep werk je niet alleen, maar met zo’n 2400 collega’s. Elk van hen is verschillend, maar met elk van hen werk je aan één doel: liefdevolle zorg voor onze cliënten. Wil jij alvast kennismaken met jouw collega’s? Lees dan hun ervaringen.