Werken en leren

Ben jij op zoek naar een uitstekend toekomstperspectief, goed salaris en volop ruimte om je talent te laten zien en groeien? Dan zijn onze opleidingen waarbij werken en leren samengaan écht iets voor jou. Wat je tijdens je opleiding leert, pas je direct toe in de praktijk en andersom. Voor het werken ontvang je salaris van ons, daarnaast ga je een aantal uur per week naar school. Bekijk onze mogelijkheden en schrijf je snel in!

Uitgelicht

 

 

Argos Academie

Jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling staan voorop. Onze eigen Argos Academie heeft daarom een uitgebreid opleidingsprogramma en geeft de begeleiding die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Tijdens je opleiding en daarna. We zijn er trots op dat we een erkend leerbedrijf zijn. Samen werken we aan deskundig worden, zijn en blijven. Of je nu al ervaring in de zorg hebt of niet: Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past. 

De opleidingen die wij aanbieden:

  • Helpende niveau 2
  • Verzorgende IG niveau 3
  • Verzorgende IG/MZ niveau 3
  • Verpleegkundige MBO niveau 4 *
  • Verpleegkundige HBO-V niveau 6*
  • GZ-psycholoog
  • Verpleegkundig specialist

    * Alleen voor medewerkers van Argos Zorggroep

Wil je bij ons een opleiding volgen en wil je weten of je in aanmerking komt?
Stuur ons een e-mail en informeer naar de mogelijkheden.

 


Kom stage lopen!

Volg je al een opleiding en ben je op zoek naar een stageplek? Veel van onze huizen hebben één of meerdere leerafdelingen. Een leerafdeling kun je zien als woonzorggroep waar je samen met andere stagiaires, afkomstig van diverse zorgopleidingen en uit verschillende leerjaren, verantwoordelijk bent voor alles wat met zorg en welzijn van de bewoners op de woonzorggroepen te maken heeft. Dit doe je onder begeleiding van gediplomeerde zorgprofessionals. Zo ervaar je nog beter wat het dagelijkse leven en werken op een woonzorggroep inhoudt.

We bieden je met plezier een leerzame plek met een stagevergoeding. De mogelijkheden die we jou bieden zijn heel divers, van een oriëntatie, werkervaring tot afstudeeronderzoek. Wel of juist niet met direct cliëntcontact of ondersteunend, bijvoorbeeld bij HRM, beleid of communicatie. Ervaar zelf hoe leuk de zorg is en waar jij het verschil kunt maken!

 

 


De Stagemonitor is een samenwerkingsverband tussen het loopbaanplatform deRotterdamseZorg, zorgorganisaties en het onderwijs in de regio. Samen zorgen we voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod van onder andere stageplaatsen. Deze vind je samen met andere zorgvacatures op hun website.