Ik wil leren

Wil jij graag veel leren? Dan zit je bij Argos Zorggroep goed! Wij hebben namelijk niet alleen veel ervaring in de zorg voor ouderen. Maar ook in het opleiden van leerlingen, stagiaires en medewerkers. Jouw deskundigheid en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. De Argos Academie, ons eigen opleidingsinstituut, heeft een uitgebreid opleidingsprogramma, geeft de begeleiding die je nodig hebt. Wij zijn er trots op dat we een erkend leerbedrijf zijn. Samen werken we aan deskundig worden, zijn en blijven.

Uitgelichte leer/werk vacatures

Werken en leren gaan hand in hand

Wat je tijdens je opleiding leert, pas je toe in de praktijk en andersom. Of je nu al ervaring in de zorg hebt of juist niet en graag wilt ontdekken en leren: samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en wat bij je past. We geven ruimte om je talenten in te zetten en zelf de regie te pakken in wat je wilt leren. We stimuleren een plezierig en gezond werk/leerklimaat. Zo kun je leuke trainingen volgen bij GoodHabitz en ben je van harte welkom om deel te nemen aan het Kennispodium en interessante kennislunches. Samen met een passend salaris en werken in een betrokken team zijn dit pluspunten die jou perspectief bieden op een mooie loopbaan!

Argos Academie

Deskundig zijn en blijven. Daar helpt de Argos Academie jou mee. Hier kun je goede beroepsopleidingen, bij- en nascholingscursussen (BIG) volgen. De opleiders en scholingsfunctionarissen geven begeleiding binnen de zorgopleidingen en adviseren je graag over de scholingsmogelijkheden die aansluiten op de door jou gewenste ontwikkeling. Vakliteratuur, scripties en publicaties vind je op ons digitale platform.

Beroepsopleidingen die we aanbieden:

  • Helpende niveau 2*
  • Verzorgende IG niveau 3
  • Verzorgende IG/MZ niveau 3
  • Verpleegkundige MBO niveau 4 *
  • Verpleegkundige HBO-V niveau 6*
  • GZ-psycholoog
  • Verpleegkundig specialist

    * Alleen voor medewerkers van Argos Zorggroep

Wil je bij ons een opleiding volgen en wil je weten of je toelaatbaar bent?
Stuur ons een e-mail en informeer naar de mogelijkheden.

De leerafdeling: gezamenlijk leren en vorm geven van je stage

Veel van onze huizen hebben 1 of meerdere leerafdelingen. Een groep stagiaires afkomstig van diverse zorgopleidingen en uit verschillende leerjaren zijn gezamenlijk verantwoordelijk, onder begeleiding van gediplomeerde zorgprofessionals, voor alles wat met zorg en welzijn van de bewoners op de woon-zorggroepen te maken heeft. Zo ervaren zij nog beter wat het dagelijkse leven en werken op een woon-zorggroep inhoudt.

Vernieuwend leren

Iedereen leert op zijn eigen manier en daarom bieden we verschillende onderwijsvormen aan. Van e-learning, training-on-the-job tot innovatief leren met de Smart Glass: samen kijken we wat bij jou past.

Benieuwd hoe dat werkt? Bekijk het filmpje over leren met de Smart Glass!

Kom stage lopenWe bieden je met plezier een leerzame plek met een stagevergoeding. Het kan gaan om een oriëntatie, werkervaring, afstudeeronderzoek, wel of juist niet met direct cliëntcontact of ondersteunend, bijvoorbeeld bij HRM, beleid of communicatie. Ervaar zelf hoe leuk de zorg is!


De Stagemonitor is een samenwerkingsverband tussen het loopbaanplatform deRotterdamseZorg, zorgorganisaties en het onderwijs in de regio. Samen zorgen we voor een goede afstemming tussen vraag en aanbod van onder andere stageplaatsen. Deze vind je samen met andere zorgvacatures op hun website.

Zoek direct binnen onze 60 vacatures