Word jij die bevlogen Helpende of Verzorgende IG?

Ben jij een mensen-mens en denk je aan werken in de zorg, maar heb je (nog) geen passend diploma? Of werk je al in de zorg en wil je graag doorgroeien in je vak? Argos Zorggroep biedt een prachtige kans waarbij je werken en leren combineert. Je gaat vanaf september 2023 één dag per week naar school en werkt minimaal drie dagen per week in één van onze verpleeghuizen of thuiszorgteams. Voor het werken ontvang je een mooi salaris en wat nog mooier is: Wij betalen je opleiding!

Dáárom kies je voor werken in de zorg:

  1. Jij kunt het verschil maken: als zorgprofessional bied je jouw cliënten de ondersteuning die zij nodig hebben. Je kunt echt wat voor ze betekenen, waardoor jullie allebei met een glimlach de dag doorbrengen.
  2. Elke dag is anders: als je werkt met mensen, is geen dag hetzelfde. Jouw bevlogen collega’s én uitgebreide takenpakket zorgen voor veel afwisseling in jouw werk.
  3. Doorgroeimogelijkheden: van Helpende tot Verzorgende IG of verder doorgroeien tot Verpleegkundige: heb je de smaak te pakken gekregen? Dan bieden wij jou de ruimte om je talent te laten zien en groeien. 
  4. Baangarantie: Rond jij de opleiding succesvol af? Dan ben je daarna verzekerd van een baan bij Argos Zorggroep.
  5. Je kan direct aan de slag: alles wat je leert op school kun je gelijk toepassen op de werkvloer.

Welke opleiding past bij jou?

Helpende Niveau 2

Duur: 1 tot 1,5 jaar
Salaris: max. €2.085,77 o.b.v. 36 uur (vanaf maart 2023)
Programma: 1 dag school en min. 3 dagen werken
Waar: Albeda College Rotterdam én een van onze huizen.

Wat je leert:
– Cliënten ondersteunen bij hun Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL);
– helpen bij huishouden;
– helpen bij sociale activiteiten;
– na het behalen van je certificaat, kan je werken met tilliften en medicatie uitdelen.

Toelatingseisen
Om met deze opleiding te kunnen starten, heb je geen vooropleiding nodig.

Verzorgende IG Niveau 3

Duur: 3 jaar
Salaris: max. €2.199,49 o.b.v. 36 uur (vanaf maart 2023)
Programma: 1 dag school en min. 3 dagen werken
Waar: Albeda College Rotterdam én een van onze huizen.

Wat je leert:
– Als Verzorgende IG leer je naast de taken van een helpende ook verpleegtechnische handelingen, zoals:
– verzorgen van wonden of een katheter;
– toedienen van zuurstof;
– bijzonderheden rapporteren;
– contact met naasten van cliënten.

Toelatingseisen
Je hebt één van de volgende diploma’s (of hoger):
– vmbo-diploma
– overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo
– mbo-diploma niveau 2
Heb je al een diploma Helpende niveau 2, Sociaal Pedagogisch Medewerker (SPW) of een zorgdiploma dat behaald is vóór 1997? Dan kun je een verkort traject volgen.

Waarom bij Argos Zorggroep?

Als je bij ons komt werken en leren, kom je terecht in een zorg- en onderwijsklimaat waarin we de bewoners écht kennen en zorg op maat bieden. Je kunt erop vertrouwen dat wij jou stimuleren om het beste uit jezelf te halen met volop mogelijkheden om je talent te laten zien. We ondersteunen je om je te ontwikkelen tot een deskundige en bevlogen collega en bieden ook daarna allerlei mogelijkheden om door te groeien. Een uitstekend toekomstperspectief dus en een betekenisvolle baan.

We werken samen met het Albeda College in Rotterdam. Je gaat één dag per week naar school en werk je daarnaast minimaal drie dagen in één van onze verpleeghuizen in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Spijkenisse, Hoogvliet, Poortugaal of Rhoon.

Wat zijn de kosten?

Goed nieuws: wij betalen je opleiding, boeken, licenties én reiskosten! Jij hoeft alleen te zorgen dat je een laptop en vervoer hebt op de school- en werkdagen. Voor het werken ontvang je daarnaast ook nog een mooi salaris.

Inschrijven? Dat doe je zo!

Wat leuk dat je interesse hebt in onze opleiding! Inschrijven doe je door te solliciteren op onderstaande vacature van jouw keuze. Je hoort daarna snel van ons of we je uitnodigen voor een informatiebijeenkomst en kennismakingsgesprek. Als we allebei denken dat er een match is, kun je vliegend van start vanaf september 2023.

Let op! Om te kunnen starten aan de opleiding is het verplicht om een VOG aan te vragen. Je krijgt van ons een aanvraaglink toegestuurd en de kosten worden vergoed.

Onze vacatures voor werken en leren

Zij gingen je voor

Van Helpende tot Verzorgende IG tot Verpleegkundige of beter worden in je vak met cursussen en scholing: vele collega’s van Argos Zorggroep maakten al gebruik van de kans om hun talent te laten zien en groeien. Enthousiast geworden van hun verhaal? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct op één van onze mooie vacatures!

Iris Schmid, Verzorgende IG

“Dit werk is mijn passie. Het leert me veel over mezelf als mens en als professional.” Iris heeft het goed…

Christie van der Vliet, Ambulant Verpleegkundige

“Marnix is dé werkplek voor verzorgenden en verpleegkundigen die een uitdaging zoeken.” Als klein meisje wist Christie het al: later…

Heb je nog vragen?

Meer inhoudelijke informatie over de opleiding kun je vinden op de website van het Albeda College in Rotterdam. Bekijk hier de pagina’s over de opleiding helpende niveau 2 en verzorgende IG niveau 3.

Voor andere vragen of meer informatie kun je mailen naar solliciteren@argoszorggroep.nl of bel een collega van recruitment op 010 – 427 83 33.