Ben jij die gediplomeerde verpleegkundige, verzorgende IG of thuiszorgmedewerker die wij zoeken?

Zet jij je het liefst iedere dag in voor liefdevolle zorg voor ouderen? En werk jij graag op een plek waar jij je kunt ontwikkelen, doorgroeien en waar aandacht is voor werkplezier en waardering? Kom dan net als Lisa, Irma en Mitchell werken bij Argos Zorggroep!

Daarom kies je voor Argos Zorggroep

Liefdevolle zorg, dat is waar jij en jouw team voor staan. Bij Argos Zorggroep krijg je de ruimte om jouw cliënten écht te leren kennen zodat je persoonsgerichte zorg kunt verlenen. Dat doe je in een hecht team met leuke collega’s, waarin je veel eigen verantwoordelijkheid hebt. Bij Argos Zorggroep heb je veel ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien. Ook hebben wij aandacht voor waardering. Wat dacht je bijvoorbeeld van elk jaar een knallend personeelsfeest? En onze leuke Argos Extra’s, bovenop jouw gebruikelijke arbeidsvoorwaarden?

Aan de slag bij Argos Zorggroep?

Solliciteer op onze vacatures!

Verzorgende IG
(niveau 3)

Zorgen voor ouderen, dát doe jij graag. Het liefst in een leuk team. Ook word je blij van innovaties en nieuwe dingen, zo lang ze jouw werk maar beter maken. En kansen om door te groeien? Die bieden we je graag! Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan op een baan als Verzorgende-IG bij Argos Zorggroep.

Verpleegkundige
(niveau 4 en 5)

Naast zorgen voor ouderen krijg je energie van het begeleiden van je collega’s. Met jouw kennis als verpleegkundige ben je de spil in het team en zorg je ervoor dat alles op de woonzorggroepen op rolletjes loopt. Herken jij je hierin? Solliciteer dan op een van de uitdagende vacatures als verpleegkundige.

Argos ThuisZorg
(vanaf niveau 2)

Jij bent graag onderweg en kunt goed zelfstandig werken. Toch schuilt er ook een echte teamplayer in jou. Het liefst zorg je voor ouderen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Misschien zelfs wel in jouw eigen woonplaats! Herken jij je hierin? Solliciteer dan op een van de leuke vacatures bij Argos ThuisZorg!

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Maak kennis met jouw collega’s

Mitchell, Lisa en Irma, drie heel verschillende collega’s maar allemaal staan ze voor liefdevolle zorg. En zij kunnen haast niet wachten om jou te verwelkomen en wegwijs te maken binnen Argos Zorggroep. Waarom we hen alvast aan je voorstellen? Omdat wij vinden dat liefdevolle zorg het best tot uiting komt in een leuk team waarin jij je prettig voelt. En daar is binnen Argos Zorggroep dan ook veel aandacht voor. Wil jij meer te weten komen over jouw collega’s? Lees dan snel hun ervaringen!